اطلاعیه دفتر رهبری در رد اظهارات خلاف واقع درباره نامه رئیس جمهور علم‌الهدی: اربعین قرارگاه بازخوانی درس امام‌شناسی و عبرت‌های عاشوراست پزشکیان: با نیروهای نظامی هماهنگیم/ استعفا نخواهم داد پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند

آژانس انرژی اتمی: اگر توافق با ایران تمدید نشود مذاکرات برجام با بحران مواجه خواهد شد

آژانس انرژی اتمی: اگر توافق با ایران تمدید نشود مذاکرات برجام با بحران مواجه خواهد شد آژانس انرژی اتمی مدعی شد چنانچه توافق با ایران برای بازرسی از تأسیسات هسته‌ای تمدید نشود مذاکرات برای احیای برجام با مشکل روبه‌رو خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۰۴ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 25
کد خبر: ۹۳۰۵۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر دیپلمات‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به خبرگزاری رویترز اعلام کردند اگر توافق میان این نهاد بین‌المللی و ایران برای بازرسی ناظران آژانس از تجهیزات هسته‌ای کشورمان تمدید نشود، مذاکرات احیای برجام در وین به مشکل خواهد خورد.

 

موعد این توافق در تاریخ ۲۴ ژوئن (پنج‌شنبه) به پایان رسیده است و یکی از این دیپلمات‌ها مدعی است: «بدون توافق با ایران، نظارتی بر سانتریفیوژ‌ها نخواهد بود و اورانیوم غنی‌شده ایران به درستی درک نمی‌شود، یا به عبارتی متوجه نمی‌شویم ایران خود اورانیوم غنی کرده یا از منبعی خارجی دریافت کرده است.»

 

دیپلمات‎های غربی همچنین به این خبرگزاری گفتند: «بدون نظارت ماندنِ برنامه هسته‌ای ایران به یک بحران دیپلماتیک مبدل شده است و مذاکرات احیای برجام را با خطر مواجه خواهد کرد.»

 

سخنگوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز با اشاره به منقضی شدن توافق با ایران گفت: «رافائل گروسی امروز (پنج‌شنبه) شورای حکام آژانس بین‌المللی را از این مسئله مطلع خواهد کرد.»

 

شب گذشته یک مقام ارشد از وزارت امور خارجه آمریکا در اظهاراتی از مناقشاتی با تهران خبر داد که همچنان برسر احیای توافق هسته‌ای باقی‌مانده است و مدعی شد: «اختلافات جدی با ایران برسر اقداماتی که این کشور برای پایبندی به برجام باید انجام دهد، وجود دارد. ما به کار خود برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ادامه می‌دهیم و دیپلماسی بهترین راه است.»

 

این مقام در بخشی دیگر از سخنانش با بیان آن‌که سیاست ایران در قبال مواجهه با آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای نباید سیاستِ رفتن تا لبه پرتگاه باشد، مدعی شد: «اگر ایران اجازه دسترسی بیشتر آژانس را برای درک فنی از تجهیزاتش ندهد، مسائل پیچیده می‌شود و احیای برجام نیز سخت خواهد شد، زیرا ما باید درباره اساسی‌ترین مسائل درباره توافق آگاه باشیم.»

 

هفته گذشته نیز «رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی با اشاره به تمدید توافق فنی آژانس و ایران برای بازرسی از تأسیسات هسته‌ای ایران که در سوم تیرماه (روز گذشته) به پایان رسیده است، گفت: «درباره تمدید احتمالی توافق فعلی بازرسی‌های آژانس از تأسیسات هسته‌ای ایران، از تهران پاسخی دریافت نکرده است، اما این توافق نباید راه‌حلی طولانی مدت برای پایش و راستی آزمایی برنامه هسته‌ای ایران تلقی شود.»/باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۱
مجتبی
Japan
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۴
0
0
گور پدرتون تروریست های بی پدر و مادر،انشاءالله با آمدن آقای رئیسی برجام و مذاکره و کوتاه اومدن و باج دادن به غربیها تمام میشود،،دیگه دوران خفت و خواری ملت ایران به سر آمده است.
پرطرفدارترین اخبار